Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιαλυτικός εκτυπωτής μεγάλου σχήματος

εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο

καλής ποιότητας εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο

GENEX DIGITAL CO.,LTD.

Verified Supplier

Changzhou, Jiangsu, Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Seller

Telephone : 86-519-69888668

No. 209, TaiShan Road, XinBei District, ChangZhou, JiangSu, China.

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Changzhou, Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: A-Starjet
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: 77802L

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σε Polywood με την ακολουθία μεγέθους (W Χ Δ Χ Χ) 2.92 X 0.93 του βάρους Χ 0.73M ακαθάριστου: 380KGS
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η κατάθεση T/T 30%, η ισορροπία πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 40 σύνολα ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος του σταγονίδιου μελανιού: 1.5-21pl Αριθμό μοντέλου: Α-Starjet 77802
Κεφάλι τυπωμένων υλών: DX7 κεφάλι τυπωμένων υλών δύο Πλάτος εκτύπωσης: 3200mm
Όνομα Προϊόντος: epson διαλυτικός εκτυπωτής eco Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μεγάλο σχήμα

 

εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

 

Τύπος: ευκίνητος εκτυπωτής εμβλημάτων

Εμπορικό σήμα: Α-Starjet

Θέση προέλευσης: Changzhou

Αυτόματος βαθμός: Αυτόματος

Χρήση: ψηφιακός διπλός βινυλίου εκτυπωτής πλευρών

Πιστοποίηση: CE

Τάση: Εναλλασσόμενο ρεύμα 100-120V ή 220-240V

Πρότυπο: 77802

Βάρος: 380 κλ

Χρώμα: 4 χρώματα/8 χρώματα

Λέξη κλειδί: Διπλός δευτερεύων εκτυπωτής

Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Ναι

 

 

Περιγραφή:

 

Αναδρομικά φωτισμένος – χρωματίστε τον κόσμο μας

 

Ο εκτυπωτής καθιστά τη διπλή δευτερεύουσα εκτύπωση πολύ ευκολότερη λόγω της μοναδικής μόνος-αναπτυγμένης τεχνολογίας που επιτρέπει στο χρήστη για να τυπώσει την αντίστροφη πλευρά των μέσων εξίσου εύκολη με την κανονική εκτύπωση. Με τις πολλαπλάσιες κάμερες υψηλής ακρίβειας, ο προηγμένος νέος αλγόριθμος σε πραγματικό - ο υπολογισμός χρονικής καταδίωξης, αναλαμβάνει τέλεια δουλειά εκτύπωσης αντίστροφης πλευράς με την ακρίβεια κάτω από τη διαστρέβλωση χιλιοστόμετρου ακόμη και μέσα στο πλάτος εκτύπωσης 3200mm. 

 

1.   Η διπλή δευτερεύουσα εκτύπωση κάνει εύκολος

Χάρι στη μοναδική μόνος-αναπτυγμένη τεχνολογία, επιτρέπει στο χρήστη για να τυπώσει στην αντίστροφη πλευρά των μέσων εξίσου εύκολη με την κανονική εκτύπωση. Και η πραγματικότητα είναι, η διπλή δευτερεύουσα εκτύπωση φέρνει την ασύγκριτη ποιότητα τυπωμένων υλών με ισόπεδος-επάνω στην μικροϋπολογιστής-piezo λεπτή τεχνολογία εκτύπωσης σταγονίδιων, στο επόμενο στάδιο της τελειότητας. Δεν θα μπορούσε να θεωρήσει ότι αυτή η τεχνολογία κατάστασης προόδου μπορεί να επιτύχει τέτοια απαράμιλλη ευδιάκριτη ποιότητα εντύπων, το ζωηρότερο χρώμα σχεδόν 40% συγκρίνει με την ενιαίος-δευτερεύουσα εκτύπωση και το ζωηρότερο χρώμα περίπου 30% συγκρίνει με την εκτύπωση επικάλυψης, η οποία με σχεδόν το με ελεύθερα χέρια τρόπο της λειτουργίας.

 

2.   Πραγματικός - χρονικές καταδίωξη & διόρθωση

Με τις πολλαπλάσιες κάμερες υψηλής ακρίβειας, ο προηγμένος νέος αλγόριθμος σε πραγματικό - ο υπολογισμός χρονικής καταδίωξης, αναλαμβάνει τέλεια δουλειές τυπωμένων υλών αντίστροφης πλευράς με την ακρίβεια κάτω από τη διαστρέβλωση χιλιοστόμετρου ακόμη και το πλάτος τυπωμένων υλών 320cm (σε 10.5ft).

Επιπλέον, επτά σημεία αναφοράς βαθμολόγησης στο λογισμικό κονσολών iPrint για το τελευταίο πρόστιμο - συντονίστε στο κάθε που παράγοντες της εργασίας τυπωμένων υλών.

 

3.   Υψηλή αποδοτικότητα και παραγωγικότητα

Το αποσπάσιμο διαχειριζόμενο σύστημα μέσων μπορεί να ανταλλάξει γύρω από τον εκτυπωτή ως τροφοδότη και λήψη που κάνουν το διπλό δευτερεύον φως τυπωμένων υλών και εύκολος.

«Ο χρόνος είναι χρήματα!» είναι ο χρυσός κανόνας σε κάθε κατάστημα τυπωμένων υλών. Με την ταχύτητα τυπωμένων υλών 52sqm/hr/side και το υψηλό ποσοστό παραγωγής παραγωγής, το α-Starjet 77802 μπορεί να σας φέρει όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την παραγωγικότητα για να κτυπήσει τα ανίκητα εμπόδια.

 

       4. Το χρώμα και το μέγεθος πειράζουν!

   Είναι σκληρότερο και πιό δύσκολο να αποκτηθεί η έλξη των ανθρώπων στη θάλασσα της διαφήμισης των σημαδιών. Ένα τελευταίο όπλο για να παρέχει την καλύτερη ποιότητα τυπωμένων υλών στο εσωτερικό/υπαίθριο αναδρομικά φωτισμένο σημάδι που κάνει, χωρίς περιορισμό στο μέγεθος, το χρώμα και το ψήφισμα, η τελευταία ανάγκη εμποδίων στη σημαντική ανακάλυψη να κερδηθεί η έλξη των ανθρώπων θα είναι φαντασία των σχεδιαστών τέχνης.

   Α-Starjet 77802 μπορεί να τυπώσει το ζωηρό χρώμα στην ποιότητα φωτογραφιών χωρίς περιορισμό μεγέθους στην μετα-παραγωγή με τη χρησιμοποίηση σχετικά του ευκίνητου εμβλήματος χαμηλότερου κόστους για να αντικαταστήσει την αναδρομικά φωτισμένη ταινία.

 

5. Νέα ναυαρχίδα του στόλου α-Starjet

   Με την παράδοσή μας στην καινοτομία, α-Starjet 77802 δεν έχει καμία αμφιβολία γίνεται στη ναυαρχίδα α-Starjet για να οδηγήσει τις αγορές συστημάτων σηματοδότησης στη νέα εποχή. Εύκολος – να λειτουργήσει το ενδιάμεσο με τον χρήστη, τον τροφοδότη τροχίσκων/τη λήψη και την υψηλή ταχύτητα τυπωμένων υλών στην ποιότητα φωτογραφιών. Εντούτοις, η λογική τιμή φέρνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να ωφελήσει την επιχείρησή σας και να κερδίσει τις αγορές.

   Το α-Starjet 77802L με το μέγιστο πλάτος τυπωμένων υλών 320cm μπορεί να κάνει το μεγάλο μέγεθος που η υπαίθρια αναδρομικά φωτισμένη ελαφριά εκτύπωση κιβωτίων γίνεται σε έναν απλό στόχο.

 

6. Πολυτέλεια χαμηλός-σχεδιαγράμματος

   Ο εκτυπωτής σε ολόκληρο το μαύρο χρώμα τοποθέτησε με το φραγμό ελέγχου των οδηγήσεων μπροστά από τη μετα πλατφόρμα θέρμανσης. Νέος σχεδιασμένος τροφοδότης/λήψη με τον έλεγχο δύναμης & ροπής. Αφετέρου ο ανώτερος τροφοδότης καθιστά τα ελαφριά μέσα όπως το συγκολλητικό βινύλιο εύκολα να χειριστούν. Υψηλή ταχύτητα 2 εκτύπωση περασμάτων για να ικανοποιήσει και την ταχύτητα και την ποιότητα. Μοναδικό σχέδιο στην μπροστινή & αντίστροφη πλευρά τυπωμένων υλών στα διαφορετικά περάσματα για να αυξήσει την απόδοση εκτύπωσης. Ελεύθερες κάμερες συντήρησης για να ακολουθήσει την εκτύπωση αντίστροφης πλευράς όλη την ώρα. Ευφυές διπλό δευτερεύον λογισμικό ελέγχου τυπωμένων υλών με το αυτόματο μαρκάρισμα για να αποβάλει οποιοδήποτε πιθανό ανθρώπινο λάθος. Δύο ισχυρά DX7 κεφάλια τυπωμένων υλών φθάνουν σε συνολικά 2880 ακροφύσια τυπωμένων υλών για να παραδώσουν 2 ίντσες ανά ύψος τυπωμένων υλών περασμάτων, 12%~15% γρηγορότερος συγκρίνετε με α-Starjet δύο DX5 τον εκτυπωτή κεφαλιών. Ιδιόκτητη μαλακή βασική επιλογή δόσης να επεκταθούν οι εμπορικές ευκαιρίες σας. Μεταβλητή τεχνολογία ελέγχου σταγονίδιων μελανιού για να εκπληρώσει τη μέγιστες ποιότητα τυπωμένων υλών και την απόδοση. το χρώμα 8 πρότυπο είναι υπό ανάπτυξη. Τα κανάλια χρώματος μπορούν.

 

7.   Φορμάροντας μέρη

Περισσότερο από 70% των μερών είναι φορμαρισμένα. Αυτά τα φορμάροντας μέρη περιέχουν την πλατφόρμα, τη μεταφορά, το σύνολο πρατηρίων βενζίνης, την ανώτερα κάλυψη και το υποστήριγμα της μηχανής. Μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητα και την ακρίβεια της μηχανής για να πάρουν την καλύτερη σταθερότητα.

 

8.   Ολοκλήρωση του κεφαλιού τυπωμένων υλών και πρατήριο βενζίνης

Ολόκληρο το μέρος ολοκλήρωσης των κεφαλιών τυπωμένων υλών και του πρατηρίου βενζίνης κατασκευάζεται με το ειδικό υλικό με τη σχηματοποίηση. Αυτό το ολόκληρο μέρος μπορεί να υπερνικήσει την τοποθετώντας ανοχή και να εξασφαλίσει την οικονομικά ενεργή ζωή του κεφαλιού τυπωμένων υλών.

 

9.   Μέσα που χειρίζονται όλη την κάλυψη

Ο εκτυπωτής με το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας & λήψης είναι και για τα δύο πρότυπα. Επιπλέον, η θέρμανση και το κρύο σύστημα στεγνώματος για το eco-διαλυτικό πρότυπο είναι τώρα ως τυποποιημένα μέρη για την καταλληλότερη καθημερινή χρήση.

 

10. Το IPrint 3.0/16bit ΣΧΊΖΕΙ το λογισμικό

Το Iprint 3.0 ΣΧΙΖΕΙ το λογισμικό συμμορφώνεται πλήρως με ICC διοικητικά πρότυπα χρώματος. Και υποστηρίζει το αυτόματη όργωμα και τη σύνθεση εικόνας, τη γραμμική ρύθμιση χρώματος, και τη διαχείριση κ.λπ. μελάνωσης. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όλων των ειδών εργασίας τυπωμένων υλών.

 

 

Εφαρμογές:

 

1.   Τύπος PVC

Ευκίνητο έμβλημα, ντυμένο μαχαίρι υπόστρωμα, διπλό δευτερεύον PVC εμβλημάτων εκτύπωσης, ύφασμα διαφήμισης, συγκολλητικό βινύλιο, ένα όραμα τρόπων, πλέγμα, αντανακλαστικό, έμβλημα, αντανακλαστικό βινύλιο.

 

     2. Eco-διαλυτικά μέσα Inkjet

     Ύφασμα: Ευκίνητο έμβλημα, καμβάς πολυεστέρα, καθαρός καμβάς βαμβακιού και ούτω καθεξής.

 

Έγγραφο τοίχων: Έγγραφο τοίχων με το PVC στην επιφάνεια, καθαρό έγγραφο τοίχων εγγράφου, έγγραφο τοίχων με το ύφασμα στην επιφάνεια, έγγραφο τοίχων με την ίνα στην επιφάνεια.

 

 

Προδιαγραφές:

Στοιχείο

Α-Starjet 77802L

Α-Starjet 77802

Κεφάλι τυπωμένων υλών

Δύο DX7 πτώση-στα μικροϋπολογιστής-piezo κεφάλια τυπωμένων υλών

Αριθμός ακροφυσίων

2880 ακροφύσια (2 κεφάλια)

Χρώμα

4 χρώματα: Κυανός, Megenta, κίτρινος, μαύρο         

8 χρώματα: Συνήθεια που καθορίζεται (TBE)      

Ψήφισμα

1440dpi (ανώτατος)

Ύψος του κεφαλιού τυπωμένων υλών

25mm

Μέγεθος του σταγονίδιου μελανιού

1.5-21pl

Πλάτος εκτύπωσης

3200mm

1800mm

Πλάτος MEDIA

3300mm (ανώτατος)

1900mm (ανώτατος)

Πραγματικός - χρονική καταδίωξη

4 κάμερες

3 κάμερες

Ταχύτητα

πέρασμα 2: 52 sqm/h/side  

πέρασμα 2: 49 sqm/h/side

πέρασμα 4: 28 sqm/h/side

πέρασμα 4: 25 sqm/h/side

Το MEDIA λαμβάνει

Τροφοδότης/σύστημα λήψης

Ναι

Τροφοδότης MEDIA

Αποσπάσιμος τροχίσκος

Ναι

Ωφέλιμο φορτίο MEDIA

200kgs (ανώτατος)

70kgs (ανώτατος)

Σύστημα θέρμανσης

3-τμήμα θερμάστρες με τον έλεγχο θερμοκρασίας PID

Μελάνι

T5.5 μελάνι eco-διαλυτών

Κασέτα μελανιού

8 κασέτες

ΣΧΙΣΤΕ το λογισμικό ΣΧΙΖΕΙ

iPrint 3.0 (προαιρετικά Photoprint, Wasatch)

Λογισμικό ελέγχου

iPrint κονσόλα (εκδόσεις δόσης ως επιλογή)

Σύστημα λειτουργίας

MS-$l*Windows XP & παράθυρα 7

Διεπαφή

Λιμένας ver2.0 USB

Τάση ισχύος

110-220V ή 220-240VAC, 50-60Hz

Περιβάλλον εκτύπωσης

Θερμοκρασία: 20-26℃, υγρασία: RH4060%

Διάσταση εκτυπωτών

W4300*D900*H1250mm

W2840*D900*H1250mm

Διάσταση συσκευασίας

W4450*D1450*H1180mm

W2920*D930*H730mm

Καθαρό βάρος

445KGS

240KGS

Ακαθάριστο βάρος

795KGS

380KGS

 

 

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

1.  Κεφάλι τυπωμένων υλών: το κεφάλι τυπωμένων υλών 2 PC Epson DX7, κάθε κεφάλι τυπωμένων υλών έχει 1440 ακροφύσια. Σαν προηγμένη έκδοση των dx-5 κεφαλιών, DX7 τα κεφάλια τυπωμένων υλών αντιπροσωπεύουν την καλύτερες αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Εκτός από τα καλύτερα σταγονίδια και τη συνέπεια μελανιού, η οικονομικά ενεργή ζωή του κεφαλιού τυπωμένων υλών έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά.

 

2.    Δύο σχέδια της επιλογής για την εκτύπωση: ένα είδος είναι ενιαίος-δευτερεύουσα εκτύπωση, ένα άλλο είδος είναι διπλός-δευτερεύουσα εκτύπωση για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Εργασία και των δύο σχεδίων καλά.

 

3.    Πλάτος εκτύπωσης: το μέγιστο πλάτος μπορεί να είναι μέχρι 1.8M (71 ίντσα)/3.2M (126 ίντσα).

 

4.    Διακριτικό σύστημα τροφοδοτών/λήψης: το εναλλάσσομαι σύστημα ροπής και το σύστημα λήψης τροφοδοτών μπορούν να κινηθούν με τις ρόδες. Αυτό το το σύστημα κερδίζει εργασία και χρόνο κατά φόρτωση των μέσων.

 

5.    Σε πραγματικό χρόνο καταδίωξη και διόρθωση: διάφορες μεγάλης ακρίβειας κάμερες μπορούν να εντοπίσουν την εικόνα στην αντίστροφη πλευρά ακριβώς έτσι ώστε τα χρώματα είναι 40% ζωηρότερα από την ενιαίος-δευτερεύουσα εκτύπωση.

 

6.    Eco-διαλυτικό μελάνι: είναι φιλικό προς το περιβάλλον η μυρωδιά του μελανιού είναι ελαφριά που είναι κατάλληλο να χρησιμοποιήσει τα μέσα εκτύπωσης εσωτερικός και υπαίθριος και τα δύο.

 

 

εκτυπωτής Starjet μεγάλου σχήματος 3.2m με Dx7 το piezo κεφάλι τυπωμένων υλών μικροϋπολογιστών δύο

Στοιχεία επικοινωνίας
China Printer Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jim

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)